Siirry sisältöön

Diabetestutkimussäätiöllä on uudet verkkosivut

Diabetestutkimussäätiön verkkosivut ovat uudistuneet. Sisällöt ovat pääosin ennalta tuttuja kokonaisuuksia, mutta sivuston ulkoasu ja rakenne on päivitetty. Uudistuksen tavoitteena on helpottaa sivuston käyttöä mobiililaitteilla – uudistus oli välttämätön myös siksi, että sivuston tekninen taustajärjestelmä oli tullut tiensä päähän.

Uudistuksen myötä hukataan aina myös jotain hyvää, kun vanhat tutut linkit rikkoutuvat sivuston uuden rakenteen myötä. Jos jokin on hukassa, kokeile haun toimivuutta. Mutta jos sekään ei auta, ota yhteys säätiön viestijään: pirita.salomaa@diabetes.fi. Piritalle saa mielellään laittaa myös muuta uuteen sivustoon liittyvää palautetta. Työ on vielä kesken eli sivusto täydentyy kesää kohti mentäessä.