Siirry sisältöön

Vuosikertomuksemme 2023 on julkaistu

Diabetestutkimussäätiön vuosikertomus vuodelta 2023 jaettiin maanantaina 17. kesäkuuta Diabetes-lehden tilanneille diabetesyhdistysten jäsenille. Sähköinen pdf-versio löytyy näiltä verkkosivuiltamme.

Vuosikertomuksestamme löydät tilinpäätöksemme ja taseemme sisältävän toimintakertomuksemme, myönnetyt apurahat sekä tiedot saamistamme lahjoituksista. Meillä on ilo kertoa myös diabetestutkimusta tukeneesta perheyhtiöstä, lisäksi mukana on kaksi tutkijahaastattelua.

Esittelemme vuosikertomuksessamme myös kaksi uusiin vapaaehtoistehtäviin siirtynyttä toimijaamme: tutustu puheenjohtajaamme Pirjo Nuutilaan ja varainsijoitusvaliokuntamme puheenjohtajaan Eero Erikssoniin.

Avaa Diabetestutkimussäätiön vuosikertomus 2023 tästä(avautuu uuteen ikkunaan).